Plastische chirurgie voor 20 procent van Amerikanen

Minder dan 10 procent van de Amerikaanse volwassenen heeft ooit enige vorm van plastische chirurgie of een esthetische ingreep ondergaan, toch zou een dubbel zo groot aantal het zeker overwegen in de toekomst. Opvallend is dat de ogen van Jennifer Aniston een van de populairste voorbeelden zijn. 46 procent van de vrouwen zouden de ogen van de Friends actrice prefereren mochten ze zichzelf een lichaamsdeel van een celebrity mogen toe-eigenen. Nog een opvallende bevinding van het onderzoek is dat de helft van de ondervraagden het verschil niet kenden tussen plastische en cosmetische chirurgie.

Dit bericht is gepost op 25 september 2006 om 9:55 pm uur en is geplaatst in Algemeen.

Andere interessante artikels: Kanker: enkele feiten
Ongezond dieet even schadelijk als roken