Stralen in je kleding!

Hoe zet je je beste kantjes in de verf bij het kiezen van je kleding? Iedereen heeft wel een of meerdere lichaamsdelen die hij/zij mooier vindt dan de andere. Als je je aankleedt, probeer je best die delen zoveel mogelijk in de kijker te zetten. Hier vind je alvast enkele tips!

Heb je mooie benen, vestig daar dan de aandacht op door regelmatig een kort rokje aan te doen. Als je mooie polsen hebt kun je armbanden dragen om ze op te laten vallen. Hoge jukbeenderen kun je mooi accentueren door een passend truitje te dragen. Een slanke taille kun je benadrukken met een opvallende riem en strakke truitjes. Gespierde schouders en armen kun je in de verf zetten met mouwloze truitjes. Een gezonde, mooie huid kun je accentueren met pastelkleuren.

Kleuren kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Het afslankingseffect is een bekend voorbeeld. Als je je helemaal in een donkere kleur (zwart, bruin, donkerblauw) kleedt, lijk je veel slanker. Wil je een deel van je lichaam accentueren, dan kun je best kiezen voor een felle kleur als roze, rood of oranje. Donkere kleuren dienen om te camoufleren!

Over het algemeen vinden vrouwen zichzelf te dik, vandaar dat je hier nog enkele raadgevingen krijgt over hoe je jezelf slanker moet kleden. Kies voor kledij met kleine patroontjes, geen grote. Prints op je boezem of op je achterste zijn helemaal not done, hiermee lijk je immers kilo’s dikker. Bij vrouwen zijn de heupen breder dan de taille. Plooien die op je taille passen, zullen over je heupen uitspreiden.

Draag zeker een jas die je goed past. Horizontale strepen geven eerder een dikke indruk. Verticale, dunne strepen doen je langer en slanker lijken. Met jeansbroeken is het ook opletten geblazen. Als je je broek hoog draagt om je taille te doen opvallen, kunnen je billen er dikker uitkomen. Wil je dat je benen langer lijken, kies dan voor een rechte pijp of boot cut. Deze houdt ook je benen in proportie.

 Maar het belangrijkste van al is natuurlijk dat je je goed voelt in je vel, je jezelf aantrekkelijk vindt en je goed voelt  in je eigen kledij.

 

Dit bericht is gepost op 6 August 2007 om 2:38 pm uur en is geplaatst in Algemeen.

Andere interessante artikels: WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.